Djurklinik - All information om Djurkliniker och DjursjukhusDjurklinik i Sundsvall

Djurkliniker i Sundsvall

Tillsammans finns det 5 djurklinik och djursjukhus i Sundsvall och många av dessa har flera duktiga veterinärer. Det händer att det är svårt att hitta någon som är riktigt bra djurklinik i Sundsvall och dessutom kan priserna variera ganska mycket mellan en djurklinik, ett djursjukhus och en veterinärklinik. Om man känner någon som har många djur kan de troligtvis ge tips på en bra djurklinik i närheten. Det går också att jämföra djurklinikerna på nätet.


Eftersom det i Västernorrland och i Sundsvall finns många djurkliniker kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och vilken typ av djur som är deras specialiteter. Innan du ringer till en djurklinik bör du kunna formulera vilka åkommor eller krämpor din hund eller katt har men även husdjurets sjukdomshistorik. Viss info får du om olika djurkliniker genom att kolla på djurklinikernas och veterinärernas webbsidor.
Enklast att komma i kontakt med en djurklinik i Sundsvall är att välja någon av djurklinikerna eller veterinärerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla djurkliniker och veterinärer i Sundsvall

Djurkliniken i Sundsvall AB

Södra Allén 5

852 39 Sundsvall

Sundsvalls Veterinärmottagning AB

Bäckebovägen 12

856 53 Sundsvall

Berguvens Veterinärmottagning

Betselvägen 4

857 50 Sundsvall

Westin Kjell Veterinär

Segelvägen 20

856 53 Sundsvall

Veterinärhuset Södra Berget AB

Regementsvägen 9

852 38 Sundsvall