Djurklinik - All information om Djurkliniker och DjursjukhusDjurklinik i Umeå

Djurkliniker i Umeå

Tillsammans finns det 7 djurklinik och djursjukhus i Umeå och många av dessa har flera duktiga veterinärer. Det händer att det är svårt att hitta någon som är riktigt bra djurklinik i Umeå och dessutom kan priserna variera ganska mycket mellan en djurklinik, ett djursjukhus och en veterinärklinik. Om man känner någon som har många djur kan de troligtvis ge tips på en bra djurklinik i närheten. Det går också att jämföra djurklinikerna på nätet.


Eftersom det i Västerbotten och i Umeå finns många djurkliniker kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och vilken typ av djur som är deras specialiteter. Innan du ringer till en djurklinik bör du kunna formulera vilka åkommor eller krämpor din hund eller katt har men även husdjurets sjukdomshistorik. Viss info får du om olika djurkliniker genom att kolla på djurklinikernas och veterinärernas webbsidor.
Enklast att komma i kontakt med en djurklinik i Umeå är att välja någon av djurklinikerna eller veterinärerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla djurkliniker och veterinärer i Umeå

Göransson Lars Veterinär

Östra Kyrkogatan 34

903 36 Umeå

Djurkliniken i Umeå

Verkstadsgatan 13

904 32 Umeå

Evidensia Hästkliniken Umeå

Bölevägen 92

904 34 Umeå

Distriktsveterinärerna

Forslunda 1

905 91 Umeå

Kristinas Husdjursservice

Ystarvägen 73A

906 25 Umeå


Någon mer djurklinik i Umeå

Björkstadens Djurklinik

Segelgatan 1

904 20 Umeå

Umanveterinären AB

Björnvägen 9

906 40 Umeå