Djurklinik - All information om Djurkliniker och DjursjukhusDjurklinik i Karlstad

Djurkliniker i Karlstad

Tillsammans finns det 7 djurklinik och djursjukhus i Karlstad och många av dessa har flera duktiga veterinärer. Det händer att det är svårt att hitta någon som är riktigt bra djurklinik i Karlstad och dessutom kan priserna variera ganska mycket mellan en djurklinik, ett djursjukhus och en veterinärklinik. Om man känner någon som har många djur kan de troligtvis ge tips på en bra djurklinik i närheten. Det går också att jämföra djurklinikerna på nätet.


Eftersom det i Värmland och i Karlstad finns många djurkliniker kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och vilken typ av djur som är deras specialiteter. Innan du ringer till en djurklinik bör du kunna formulera vilka åkommor eller krämpor din hund eller katt har men även husdjurets sjukdomshistorik. Viss info får du om olika djurkliniker genom att kolla på djurklinikernas och veterinärernas webbsidor.
Enklast att komma i kontakt med en djurklinik i Karlstad är att välja någon av djurklinikerna eller veterinärerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla djurkliniker och veterinärer i Karlstad

Värmlands Hästsjukhus AB

Norra Infarten 82

654 65 Karlstad

Jan Wissler Veterinär

Alsters-Nybacka 310

655 93 Karlstad

Ulvsby Smådjursklinik AB

Bengtsbol 608

655 93 Karlstad

Mikrobiologen Laboratorie AB

Ekallén 9

652 30 Karlstad

AB Solstadens Smådjursklinik

Frögatan 4

653 43 Karlstad


Någon mer djurklinik i Karlstad

AB Djursjukhuset Karlstad

Stallplatsvägen 2

654 65 Karlstad

Läns-Veterinär

Våxnäsgatan 5

653 40 Karlstad