Djurklinik - All information om Djurkliniker och DjursjukhusDjurklinik i Bromma

Djurkliniker i Bromma

Tillsammans finns det 5 djurklinik och djursjukhus i Bromma och många av dessa har flera duktiga veterinärer. Det händer att det är svårt att hitta någon som är riktigt bra djurklinik i Bromma och dessutom kan priserna variera ganska mycket mellan en djurklinik, ett djursjukhus och en veterinärklinik. Om man känner någon som har många djur kan de troligtvis ge tips på en bra djurklinik i närheten. Det går också att jämföra djurklinikerna på nätet.


Eftersom det i Stockholms län och i Bromma finns många djurkliniker kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och vilken typ av djur som är deras specialiteter. Innan du ringer till en djurklinik bör du kunna formulera vilka åkommor eller krämpor din hund eller katt har men även husdjurets sjukdomshistorik. Viss info får du om olika djurkliniker genom att kolla på djurklinikernas och veterinärernas webbsidor.
Enklast att komma i kontakt med en djurklinik i Bromma är att välja någon av djurklinikerna eller veterinärerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla djurkliniker och veterinärer i Bromma

Stockholms Djurklinik

Vidängsvägen 1

167 36 Bromma

Gunnar Nilsson Veterinärpraktik AB

Solvalla Travbana

161 20 Bromma

Veterinär Jessica Bergman

Stramaljvägen 5

168 73 Bromma

Blackebergs Veterinärpraktik

Holbergsgatan 154

168 45 Bromma

Bromma Djurklinik

Ulvsundavägen 152

168 67 Bromma