Djurklinik - All information om Djurkliniker och DjursjukhusDjurklinik i Malmö

Djurkliniker i Malmö

Tillsammans finns det 5 djurklinik och djursjukhus i Malmö och många av dessa har flera duktiga veterinärer. Det händer att det är svårt att hitta någon som är riktigt bra djurklinik i Malmö och dessutom kan priserna variera ganska mycket mellan en djurklinik, ett djursjukhus och en veterinärklinik. Om man känner någon som har många djur kan de troligtvis ge tips på en bra djurklinik i närheten. Det går också att jämföra djurklinikerna på nätet.


Eftersom det i Skåne och i Malmö finns många djurkliniker kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och vilken typ av djur som är deras specialiteter. Innan du ringer till en djurklinik bör du kunna formulera vilka åkommor eller krämpor din hund eller katt har men även husdjurets sjukdomshistorik. Viss info får du om olika djurkliniker genom att kolla på djurklinikernas och veterinärernas webbsidor.
Enklast att komma i kontakt med en djurklinik i Malmö är att välja någon av djurklinikerna eller veterinärerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla djurkliniker och veterinärer i Malmö

Leideman Anita, Veterinär

Köpenhamnsvägen 44

217 71 Malmö

Fridhems Djurklinik

Ensittarvägen 46

216 21 Malmö

Öresunds Veterinärklinik AB

Nummertolvsvägen 268

212 36 Malmö

ATG Hästkliniken Jägersro

Jägersro

212 37 Malmö

City Veterinären Malmö

Östra Förstadsgatan 24

211 31 Malmö