Djurklinik - All information om Djurkliniker och DjursjukhusDjurklinik i Lund

Djurkliniker i Lund

Tillsammans finns det 5 djurklinik och djursjukhus i Lund och många av dessa har flera duktiga veterinärer. Det händer att det är svårt att hitta någon som är riktigt bra djurklinik i Lund och dessutom kan priserna variera ganska mycket mellan en djurklinik, ett djursjukhus och en veterinärklinik. Om man känner någon som har många djur kan de troligtvis ge tips på en bra djurklinik i närheten. Det går också att jämföra djurklinikerna på nätet.


Eftersom det i Skåne och i Lund finns många djurkliniker kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och vilken typ av djur som är deras specialiteter. Innan du ringer till en djurklinik bör du kunna formulera vilka åkommor eller krämpor din hund eller katt har men även husdjurets sjukdomshistorik. Viss info får du om olika djurkliniker genom att kolla på djurklinikernas och veterinärernas webbsidor.
Enklast att komma i kontakt med en djurklinik i Lund är att välja någon av djurklinikerna eller veterinärerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla djurkliniker och veterinärer i Lund

Lunds Djursjukhus AB

Porfyrvägen 6

224 78 Lund

Persson Lena Veterinär

Trastvägen 10

227 31 Lund

Johansson Mats

Kakelvägen 8

227 30 Lund

Animera veterinärklinik

Kung Oskars Väg 1

222 40 Lund

Cityveterinärerna i Lund

Dalbyvägen 24

224 60 Lund