Djurklinik - All information om Djurkliniker och DjursjukhusDjurklinik i Kristianstad

Djurkliniker i Kristianstad

Tillsammans finns det 5 djurklinik och djursjukhus i Kristianstad och många av dessa har flera duktiga veterinärer. Det händer att det är svårt att hitta någon som är riktigt bra djurklinik i Kristianstad och dessutom kan priserna variera ganska mycket mellan en djurklinik, ett djursjukhus och en veterinärklinik. Om man känner någon som har många djur kan de troligtvis ge tips på en bra djurklinik i närheten. Det går också att jämföra djurklinikerna på nätet.


Eftersom det i Skåne och i Kristianstad finns många djurkliniker kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och vilken typ av djur som är deras specialiteter. Innan du ringer till en djurklinik bör du kunna formulera vilka åkommor eller krämpor din hund eller katt har men även husdjurets sjukdomshistorik. Viss info får du om olika djurkliniker genom att kolla på djurklinikernas och veterinärernas webbsidor.
Enklast att komma i kontakt med en djurklinik i Kristianstad är att välja någon av djurklinikerna eller veterinärerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla djurkliniker och veterinärer i Kristianstad

Kristianstads djurklinik Lillö

Lillövägen 18

291 61 Kristianstad

Håkanköps Veterinärpraktik

Håkanköpsvägen 163

291 92 Kristianstad

Distriktsveterinärerna Kristianstad

Estrids Väg 3

291 65 Kristianstad

Kristianstads/Åhus Veterinärmottagning AB

Björkhemsvägen 19

291 54 Kristianstad

Johansson Kerstin, Leg. veterinär

Mäldvägen 11

291 47 Kristianstad