Djurklinik - All information om Djurkliniker och DjursjukhusDjurklinik i Örebro

Djurkliniker i Örebro

Tillsammans finns det 6 djurklinik och djursjukhus i Örebro och många av dessa har flera duktiga veterinärer. Det händer att det är svårt att hitta någon som är riktigt bra djurklinik i Örebro och dessutom kan priserna variera ganska mycket mellan en djurklinik, ett djursjukhus och en veterinärklinik. Om man känner någon som har många djur kan de troligtvis ge tips på en bra djurklinik i närheten. Det går också att jämföra djurklinikerna på nätet.


Eftersom det i Örebro län och i Örebro finns många djurkliniker kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och vilken typ av djur som är deras specialiteter. Innan du ringer till en djurklinik bör du kunna formulera vilka åkommor eller krämpor din hund eller katt har men även husdjurets sjukdomshistorik. Viss info får du om olika djurkliniker genom att kolla på djurklinikernas och veterinärernas webbsidor.
Enklast att komma i kontakt med en djurklinik i Örebro är att välja någon av djurklinikerna eller veterinärerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla djurkliniker och veterinärer i Örebro

Lund Mats Leg. Veterinär

Häradsgatan 10

702 17 Örebro

Örebro Smådjursklinik

Åbylundsgatan 2C

702 32 Örebro

Veterinär Raymond Tegel AB

Härminge 3

705 94 Örebro

Evidensia Hästkliniken Örebro

Travbanevägen 10

702 31 Örebro

Husdjurscenter Örebro AB

Boglundsgatan 3

703 74 Örebro


Någon mer djurklinik i Örebro

Veterinär Ulf Selander

Hagastrand 18

703 40 Örebro