Djurklinik - All information om Djurkliniker och DjursjukhusDjurklinik i Kalmar

Djurkliniker i Kalmar

Tillsammans finns det 6 djurklinik och djursjukhus i Kalmar och många av dessa har flera duktiga veterinärer. Det händer att det är svårt att hitta någon som är riktigt bra djurklinik i Kalmar och dessutom kan priserna variera ganska mycket mellan en djurklinik, ett djursjukhus och en veterinärklinik. Om man känner någon som har många djur kan de troligtvis ge tips på en bra djurklinik i närheten. Det går också att jämföra djurklinikerna på nätet.


Eftersom det i Kalmar län och i Kalmar finns många djurkliniker kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och vilken typ av djur som är deras specialiteter. Innan du ringer till en djurklinik bör du kunna formulera vilka åkommor eller krämpor din hund eller katt har men även husdjurets sjukdomshistorik. Viss info får du om olika djurkliniker genom att kolla på djurklinikernas och veterinärernas webbsidor.
Enklast att komma i kontakt med en djurklinik i Kalmar är att välja någon av djurklinikerna eller veterinärerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla djurkliniker och veterinärer i Kalmar

Evidensia Hästkliniken Kalmar

Kalmartravet

394 70 Kalmar

Kalmar Veterinärstation Ek Förening

Barkestorp

394 71 Kalmar

Alfavet

Verkstadsgatan 4

392 39 Kalmar

Kalmar Smådjursklinik

Bergauddsvägen 16

393 59 Kalmar

Kalmar Djursjukhus AB

Gas-Jacobs Gata 1

392 45 Kalmar


Någon mer djurklinik i Kalmar

Veterinärkliniken i Kalmar AB

Franska Vägen 8

393 56 Kalmar