Djurklinik - All information om Djurkliniker och DjursjukhusDjurklinik i Halmstad

Djurkliniker i Halmstad

Tillsammans finns det 5 djurklinik och djursjukhus i Halmstad och många av dessa har flera duktiga veterinärer. Det händer att det är svårt att hitta någon som är riktigt bra djurklinik i Halmstad och dessutom kan priserna variera ganska mycket mellan en djurklinik, ett djursjukhus och en veterinärklinik. Om man känner någon som har många djur kan de troligtvis ge tips på en bra djurklinik i närheten. Det går också att jämföra djurklinikerna på nätet.


Eftersom det i Halland och i Halmstad finns många djurkliniker kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och vilken typ av djur som är deras specialiteter. Innan du ringer till en djurklinik bör du kunna formulera vilka åkommor eller krämpor din hund eller katt har men även husdjurets sjukdomshistorik. Viss info får du om olika djurkliniker genom att kolla på djurklinikernas och veterinärernas webbsidor.
Enklast att komma i kontakt med en djurklinik i Halmstad är att välja någon av djurklinikerna eller veterinärerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla djurkliniker och veterinärer i Halmstad

Halmstads Djurklinik AB

Lars Montins Väg 29

302 92 Halmstad

Distriktsveterinärerna Halmstad

Reparatörgatan 4

302 62 Halmstad

Travbanekliniken Smådjur Hallands Djursjukhus

Travbanevägen 5

302 59 Halmstad

Nyatorps Veterinärklinik

Karl Ifvarssons Gata 14

302 47 Halmstad

Smådjursmottagning Kristina Dreimanis

Söndrumsvägen 35

302 37 Halmstad